Presència

Com a empresari vostè coneix els beneficis de comunicar-se i relacionar-se activament amb els seus clients i amb el mercat. Comuniqui les seves capacitats, experiència i valors empresarials mitjançant internet. Obri el seu negoci a la web i mantingui una presència efectiva, professional i potent.

El web al seu servei

Coneixem les empreses i sabem que les eines han d'estar sempre al servei d'uns objectius clars. Dissenyem pàgines web amb la finalitat sempre al cap. Posem la tecnologia a treballar per vostè, i no a l'inrevés.

Llocs web amb gestor de continguts

El seu lloc web no pot quedar obsolet. L'empresa canvia, el mercat també i el web de l'empresa ha de comunicar sempre les darreres notícies, els darrers projectes, els més nous productes i serveis. Una pàgina web amb gestió de continguts permet fer lloc webs autogestionats de forma senzilla, àgil i segura.

Empreses úniques, dissenys únics

Fem els nostres projectes per adequar-los al 100% al nostre client. Evitem l'ús de plantilles i de tecnologia innecessària. Tot el que hi ha és producte de la comunicació amb el nostre client, reflexió i decisió conjunta.

Persones darrere les màquines

Des del disseny inicial fins a la construcció tenim present que el seu web ha de ser fàcilment indexable pels principals cercadors i directoris. Fem webs compatibles i amigables pels navegadors i cercadors més populars, i els preparem per les accions de posicionament orgànic (SEO) i promoció que vostè vulgui dur a terme en el futur.

Pels clients d'avui i de demà

Continguts clars i entenedors. Imatges professionals i textos impecables per un web pensat per qui ja el coneix i per qui encara no. Fem els webs pensant en les persones, destí final de les seves accions de màrqueting digital.

Preus competitius, fórmules imaginatives

Basem els nostres preus en el treball realitzat, partint d'un cost/hora competitiu. Som i serem sempre transparents amb les tasques realitzades i facturades. Té un pressupost ajustat? No dubti en contactar-nos i junts imaginarem i farem possible el seu projecte sense sortir dels seus límits.

Terminis clars, compliment estricte

Abans de començar, li expliquem el termini d'execució i les etapes que seguirem. Ens prenem seriosament el seu temps i programem les trobades per fer-les realment efectives. Complim les dates, posi'ns a prova!

Potenciem els nostres clients

Com a client d'el nucli, gaudirà dels avantatges de la nostra passió per l'empresa amb les nostres notícies, recomanacions i actes exclusius. I el més important de tot: esdevindrà automàticament afiliat al nostre programa de referenciació.