Impuls

Ja té un web, i aquest és un pas important. Necessita que els seus clients el trobin? Obtenir més visites i transformar-les en valuosos contactes? El preocupa que el seu web no estigui en consonància amb el dinamisme del seu negoci? Voldria fer aquells retocs (tècnics, gràfics, textos) i no troba mai el moment?

Oberts i segurs

Col·loquem el seu web en servidors segurs i fiables, amb taxes de disponibilitat i transferència superiors a l’estàndard. Perquè la seva empresa estigui sempre oberta a la xarxa, sempre treballant.

Retocs i manteniments

Com a casa o a la feina, sempre hi ha mil i una coses a fer… i ningú no té temps per fer-les! Igualment, un web sempre té feines a fer, algunes de menors, altres més substancials, totes importants. Som la seva brigada web, repassem una i altra vegada el seu lloc web per assegurar-nos que està sempre tot impecable i a punt per acollir les seves visites.

Visites que ens fan aprendre

Qui ens visita? Com ens contacta? Què busca al nostre web? Què li agrada i què no? Amb l'anàlisi del web coneixem els seus visitants i les seves pautes. Passem del coneixement a la proposta de millora, i de la proposta a l’execució. Aquest és el valor de l’anàlisi, la millora contínua del seu web.

Temps per vostè

Els nostres serveis de manteniment es construeixen amb una pauta d’hores mensuals. Aquest temps és pel seu web i farem en primer lloc el que vostè ens encarregui. I si no té cap instrucció especial, nosaltres farem tasques de posicionament, optimització, accessibilitat, anàlisi web i actualització tècnica.

Pels clients d'avui i de demà

Continguts clars i entenedors. Imatges professionals i textos impecables per un web pensat per qui ja el coneix i per qui encara no. Fem els webs pensant en les persones, destí final de les seves accions de màrqueting digital.

Preus competitius, fórmules imaginatives

Basem els nostres preus en el treball realitzat, partint d'un cost/hora competitiu. Som i serem sempre transparents amb les tasques realitzades i facturades. Té un pressupost ajustat? No dubti en contactar-nos i junts imaginarem i farem possible el seu projecte sense sortir dels seus límits.

Posicionament i optimització pels cercadors

Acostem el seu web a qui verdaderament està interessat en els seus productes i serveis. Proposem i executem contínuament accions per millorar el seu posicionament i registre als cercadors, buscadors i directoris més rellevants. Duem a terme les tasques de SEO (Search Engine Optimization) de forma contínua, tenaç i disciplinada, perquè sabem que les visites no són una casualitat, sinó el fruit d’un treball enfocat i continu.

El programa que necessita

Tenim un pla per a vostè! Pot escollir el que vulgui i canviar quan ho desitgi. Sense contractes ni compromisos, pagui pel que necessiti i prou. I com sempre, amb la garantia de transparència i honestedat d’el nucli.