Projectes

Aquests són alguns dels nostres treballs més recents. Esperem que us agradin!
Desenvolupament web ainastetic.cat amb gestió de continguts drupal - el nucli
Centres de perfumeria, estètica, solàrium i perruqueria del Bages. El lloc web va ser creat amb el gestor de continguts Drupal. El client edita cada mes les promocions de les seccions, així com el contingut de la portada, per mostrar un dinamisme comercial al seu lloc web i mantenir la fidelitat i interès entre els seus visitants.
Desenvolupament web calparaire.cat amb flash - el nucli
Vam crear el lloc web per la botiga de productes d’artesania autòctons i d’autor en una mescla de tecnologies innovadora. Per una banda, optem per la tecnologia Flash per aconseguir crear els efectes i experiència desitjats pel client, però documentem les imatges i donem la formació al client perquè pugui variar les col•leccions dinàmicament, de manera que el web es pot anar actualitzant sense haver d’incórrer en més costos.
Desenvolupament web faq.cat amb drupal - el nucli
Programació i maquetació del lloc web que té per objectiu difondre coneixement de forma organitzada sobre eines informàtiques per dissenyadors gràfics, així com anunciar i permetre el registre a cursos especialitzats. Els usuaris registrats fan preguntes i comentaris, que l’administrador del web respon i ordena. Així mateix, el responsable del lloc web publica els futurs cursos i les persones interessades fan l’inscripció a través del web.
Comerç electrònic de Capseta Solidària amb software de botiga virtual cs-cart
Implantació d'un sistema de comerç electrònic multi-idioma per la botiga virtual dels projectes solidaris de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. A través del lloc web, Sant Joan de Déu ven unes capsetes solidàries que esdevenen una via de recollida de donatius pels seus programes socials. Els clients poden escollir un o diversos models de capsetes, escollir les opcions de cada model, afegir-los a la cistella de la compra, fer el pagament de la comanda amb 3 formes de pagament (incloent-hi targeta de crèdit). El lloc web enllaça amb la presència a medis socials de l’entitat, i està sòlidament posicionat als cercadors.
Desenvolupament web ricoaluminium.com amb gestió de continguts drupal - el nucli
Empresa dedicada a la fusteria d'alumini. El web va ser creat amb el gestor de continguts lliure Drupal, ja que ofereix la possibilitat de gestionar gran quantitat d'imatges, i que el client pugui afegir-ne i catalogar-les a cada producte i/o projecte.
Desenvolupament web elnucli.com amb gestió de continguts drupal - el nucli
vam realitzar el nostre propi lloc web. Una de les premises de treball d’el nucli és no incorporar cap solució tecnològica que no haguem provat abans nosaltres.
Desenvolupament web schener.com amb gestió de continguts drupal - el nucli
Realitzem el lloc web d’aquesta empresa industrial dedicada al disseny, càlcul i instal•lació de sistemes d’energia solar tèrmica. El lloc web es va fer amb el gestor de continguts Drupal, que permet l’adició de nous productes, imatges i elements del catàleg de forma senzilla i alhora gestionar les traduccions.
Desenvolupament web deim.cat amb gestió de continguts drupal - el nucli
Associació de Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa. Web creat a partir del gestor de continguts lliure Drupal. Té una part pública i una de privada. Permet crear esdeveniments (sopars, conferències, cursos, trobades, ...) i gestionar el registre via web, d'acord amb nombre de places disponibles.
Desenvolupament web assertim.cat amb gestió de continguts drupal - el nucli
Realitzem el lloc web per l’empresa Assertim dedicada a la interpretació i mediació en llengua de signes catalana. El lloc web va ser construït en Drupal de manera que el client pot gestionar els apartats de memòria (actes on ha participat). Es va posar especial èmfasi en els criteris d’accessibilitat segons les directius del WCAG 2.0.

Pàgines