Estratègia

Intueix que internet pot ajudar-lo, però no sap per on començar? Sap que la tecnologia l’ha ajudat en el passat, però ara li costa triar la més convenient? Té els objectius clars i necessita arribar-hi amb rapidesa i costos controlats? Vol rendibilitzar més internet, integrar-ho efectivament amb el seu marketing online i projectar-se cap al món digital?

En què el podem ajudar?

Objectius a internet, tecnologies que milloren els processos de l’empresa, disseny dels llocs web, anàlisi de llocs web (Google analytics), posicionament orgànic (SEO) i campanyes d’Adwords (Google Adwords), com persuadir els visitants del seu web, implantació de comerç electrònic (e-commerce), com rendibilitzar internet, factura electrònica, LOPD, màrqueting electrònic via correu (e-mailing) i tot allò que relacioni la seva empresa amb el món digital, posi’ns a prova!

Informes útils

No omplim pàgines perquè sí, ni vostè necessita informes que no té temps de llegir. Fem informes clars, precisos i útils. Expliquem allò rellevant, donem la nostra opinió i recomanacions d’acció. Assumim riscos, perquè coneixem l’empresa i volem que se senti acompanyat, verdaderament.

Assessorament independent

Fem que comprar a la seva botiga online sigui una experiència segura per vostè i pel seus clients. Establim sistemes de pagament provats i fiables, que s'ajustin al que el consumidor desitja i al que vostè pot acceptar.

Extregui'n el màxim

No venem cap tecnologia, no formem part de cap grup informàtic ni tenim ànsia de vendre programes o equips. Per això, l’assessorem de forma independent, sense condicionaments comercials.

Anem a l’arrel

No cerquem respostes senzilles, defugim de plantejaments de ruptura que puguin ser traumàtics, i tampoc ens agrada la millora superficial i efímera. Ens agrada aprofundir en els problemes i les causes darrere dels seus plantejaments, i donar respostes que concordin amb la seva empresa i els seus valors. Anant a l’arrel, el resultat de les seves accions representarà un canvi real que vostè rendibilitzarà.

Consell personalitzat

Estudiem el seu cas amb detall i profunditat. Cerquem les dades rellevants al seu problema, les analitzem i donem resposta a les seves qüestions. No tenim fórmules màgiques ni receptes iguals per tothom, cada empresa és singular i també ho és la nostra dedicació.

El seu enllaç digital

Si ja compta amb assessors o col·laboradors, podem treballar amb ells colze a colze per resoldre els problemes que ens plantegi. Ens agrada el valor dels equips, i treballem sinèrgicament amb les seves persones de confiança.