Qui som?

El nucli

Som una empresa jove, creativa i potent, formada per professionals que sumen més de 25 anys d'experiència en la gestió empresarial i en el món de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Filosofia

La nostra filosofia de treball és la de configurar l'equip de persones més adequat per a cada projecte, de manera que cadascú aporti el millor de sí mateix. Així, aconseguim realitzar grans treballs mantenint una estructura racional que estalvia costos als nostres clients.

Nosaltres

Marc Olivé i Valls
marc@elnucli.com

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, ha treballat en àrees de gestió empresarial a empreses petites i grans dels sectors agroalimentari, industrial i comercial. Gràcies a aquesta trajectòria confereix una visió pràctica i resolutiva respecte els projectes que afronta el nucli, i comprèn les necessitats de les empreses.

Sergi Planas i Solà
sergi@elnucli.com

Diplomat en Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, ha treballat durant anys en l'àmbit dels sistemes d'informació de la gran empresa fins que la seva curiositat i el seu interès permanent per aprendre i descobrir noves tecnologies el van empènyer al món dels serveis informàtics.

"Procuro mantenir una inquietud permanent per aprendre i transformar el coneixement en aportacions valuoses pels clients. Si em trobeu fora la feina potser estaré practicant tai txi, escoltant música o gaudint d'un calmat passeig amb la meva dona i filles."
"Dins el nucli em trobo com peix a l'aigua amb la missió que tinc encomanda de creació de productes i serveis innovadors en el camp d'internet, sobretot els relacionats amb el comerç i el màrqueting electrònic. Fora de la feina, sóc un apassionat del món casteller i, quan no assisteixo a cap actuació, segur que em trobareu darrera una càmera fotogràfica gaudint de la vida i la natura."