Presència

Cal Paraire

Projecte realitzat en estreta cooperació amb el client, que proporciona els dissenys i guiatge en la personalitat del lloc web. Per assolir els efectes visuals desitjats es va usar tecnologia Flash d'Adobe, però es va documentar de manera que espoden canviar les imatges i col·leccions de forma senzilla, de manera que es pot gestionar part del contingut del web, que és la presència online continuadora de la botiga física que el client té a Santpedor. Projecte de desenvolupament ràpid i cost acotat, que permet mantenir una imatge de marca i activitat a internet amb qualitat professional.

Servilang

El lloc web www.servilang.es està pensat per poder servir als clients particulars de productes de la firma de luxe Bang & Olufsen i Ad Notam pel que fa a localitzar el servei tècnic qualificat per la configuració, instal·lació, resolució d'incidències i reparacions dels productes. Alhora, serveix perquè les botigues venedores d'aquestes línies de productes puguin trobar fàcilment un interlocutor qualificat per projectes emblemàtics o especials.

Assertim

El projecte de lloc web per Assertim fou especial per la tipologia del públic al qual s'adreça. Per una banda, el lloc web ha de comunicar efectivament la conveniència de traduir i interpretar continguts en llengua de signes per a creadors i organitzadors d'actes. Per altra banda, el lloc web ha de ser exemplar pel que fa a la comunitat de persones parlants de llengua de signes.

Schener

El projecte de Schener.com es basa en comunicar l'oferta de l'empresa per l'aprofitament de l'energia solar tèrmica, fent pedagogia de les virtuts de la tecnologia, però sense caure en tecnicismes ni expliacions excessivament denses. Es cercava una aproximació completa i assequible per fer difusió de l'oferta i dels valors diferencials, tant pels instal·ladors i muntadors com pels destinataris finals. El lloc web es va desenvolupar amb el sistema de gestió de continguts Drupal, essent un lloc web multi-idioma, amb nombroses imatges i fitxes d'articles.

Rico Aluminium

Ricoaluminium és una potent empresa dedicada als tancaments d'alumini, la construcció de façanes d'estalvi energètic, tant per la vessant professional i en projectes emblemàtics d'arquitectura, com en projectes residencials. El lloc web havia de comunicar aquesta doble orientació, però sense duplicar la gestió del continguts, basat en els productes del fabricant. Alhora, el lloc web és multi-idioma (català, castellà i anglès), cosa que afegia complexitat a la gestió dels elements del web, que a més tenen característiques tècnqiues, croquis, fotos i descripcions.

:faq

:faq.cat és un lloc web de referència en la formació i guaitge tecnològic pels dissenyadors gràfics. El projecte contenia diversos reptes: - Organitzar l'oferta de coneixement del web en seccions entenedores, mantenint la correcta categorització de cadascuna. - Permetre que la gestió del web es dugués a terme integralment pel client, sense necessitat d'usar eines de programació. - Incorporar al projecte el disseny realitzat per l'Estudi Mestres, ja que seguir les directrius estètiques estrictament era una requisit indespensable donat el públic objectiu del web

Ainastètic

El projecte d'Ainastetic representava el primer pas cap a la presència online d'aquesta empresa, que compta amb diversos centres de tractament i botiga al Bages. L'objectiu era difondre el concepte de centre integral de bellesa, ponderant per igual les seccions d'estètica, solàrium, perfumeria i perruqueria. en un web estructurat al voltant de les novetats de perfumeria i les promocions en les altres seccions.

Himin Solaica

Himinsolaica fou un projecte de lloc web ambiciós en dos sentits: per una banda calia dissenyar un lloc web que exposés els continguts en 4 idiomes, essent un d'ells en un alfabet diferent del llatí (concretament l'idioma búlgar, alfabet ciríl·lic); per altra banda, l'amplitud d'oferta comercial, financera i d'enginyeria de l'empresa obligava a desenvolupar un esquema de navegació que, bo i mantenint cada ítem correctament ubicat, permetés una navegació fàcil i intuïtiva.

Deim

El web de l'associació de Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa tenia com a objectiu ser un punt de difusió de les activitats de l'associació, mostrar un directori de les sòcies, i sobretot facilitar l'organització i registre als esdeveniments organitzats per l'associació. En aquest sentit, un dels reptes principals del projecte va ser la programació del registre a actes, considerant restriccions com l'aforament de les sales, el nombre d'acompanyants, els preus segons si s'és membre o no, etcètera.

El Nucli

El nostre lloc web (segurament un dels més desatesos: sempre estem treballant en els projectes dels clients!). Per evitar expliacions redundants, us animem a que el visiteu a fons i ens féu arribar les vostres opinions. Com el descriuríeu? Aconseguim oferir-vos allò que cerqueu? Podeu continuar en contacte amb nosaltres a info@elnucli.com, o bé a través de facebook: http://www.facebook.com/elnucli

Pàgines

Subscribe to RSS - Presència