La Fageda

Lloc web, bloc i sistema d’enviament de butlletins per la Cooperativa la Fageda. El lloc web és completament gestionable pels administradors, incloent-hi tots els textos, pàgines, atributs dels productes (imatges, globus de text, ...), assegurant una perfecta visualització en tots els navegadors. El blog i el sistema de butlletins completen el rellançament a internet d’aquesta coneguda marca de productes làctics.
La Fageda cercava rellançar la seva presència online, que abans de completar el projecte, es basava en un web molt senzill. L'abast de les tasques per les quals es va escollir el nucli fou crear un lloc web multiidioma, actualitzable i flexible, crear un bloc empresarial, així com implantar un sistema d'enviaments de correus electrònics amb l'objectiu de fidelitzar els clients i visitants. Es va estructurar un equip de persones del client i d'el nucli que varen debatre els plantejaments i orientacions del lloc web i de les diverses eines. Es feren prototips i rondes de validació dels mateixos abans de procedir a presentar dissenys gràfics per cada pantalla significativa. Un cop aprovat el disseny, es va incorporar la programació realitzada amb el gestor de continguts Drupal en un tema específic per La Fageda, maquetat i implementat al sistema. Així mateix es va instal·lar, configurar i carregar les dades del sistema d'enviaments de correus electrònics. El lloc web conté nombrosos tipus de contingut editables pels diferents nivells d'usuaris que es van crear. Productes, imatges, notícies, entrades al blog, recull de premsa, temps del dia, pàgines,... tots ells gestionables des d'una interfície ad-hoc fàcil d'usar sense coneixements de programació o d'html. Es varen cuidar els aspectes de posicionament natural als cercadors, amb resultats exitosos al cap de pocs mesos. El lloc web ha incorporat còmodament els enllaços amb les xarxes socials on La Fageda és present, així com algunes utilitats curioses com el registre del temps atomsfèric o la llista musical de La Fageda.
Desenvolupament web fageda.com amb gestió de continguts drupal i sistema d'email marketing - el nucli
Client: 
La Fageda
Població: 
Santa Pau (Garrotxa)
Tecnología: 
Sistema gestor de continguts: Drupal Base de dades: Mysql Llenguatge de programació: Php Sistema d'enviament de butlletins: Interspire Email Marketer