Negoci

Deim

El web de l'associació de Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa tenia com a objectiu ser un punt de difusió de les activitats de l'associació, mostrar un directori de les sòcies, i sobretot facilitar l'organització i registre als esdeveniments organitzats per l'associació. En aquest sentit, un dels reptes principals del projecte va ser la programació del registre a actes, considerant restriccions com l'aforament de les sales, el nombre d'acompanyants, els preus segons si s'és membre o no, etcètera.

El Nucli

El nostre lloc web (segurament un dels més desatesos: sempre estem treballant en els projectes dels clients!). Per evitar expliacions redundants, us animem a que el visiteu a fons i ens féu arribar les vostres opinions. Com el descriuríeu? Aconseguim oferir-vos allò que cerqueu? Podeu continuar en contacte amb nosaltres a info@elnucli.com, o bé a través de facebook: http://www.facebook.com/elnucli

Capseta Solidària

El projecte de la Capseta Solidària tenia un objectiu ben clar: difondre a través del web la possibilitat de fer donatius als programes de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, a canvi de rebre una o més capsetes solidàries. Calia ampliar l'abast potencial de donants i automatitzar la recollida de comandes i pagaments, de manera que el web fos un instrument útil al propòsit de l'entitat.
Subscribe to RSS - Negoci